"beşiktaşlı Mitrovic, Bizim Geleceğiz"

"beşiktaşlı Mitrovic, Bizim Geleceğiz"
Hırvatistan Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Dario Simic, Beşiktaş'ta top koşturan vatandaşları Domagoj Vida ve Matej Mitrovic hakkında Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu.
Hırvatistan Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Dario Simic, Beşiktaş'ta top koşturan vatandaşları Domagoj Vida ve Matej Mitrovic hakkında Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası kadrosunda yer almayan Mitrovic için, "Hırvatistan'ın gelecekteki stoperi" yorumunu yapan Simic, Vida'nın çok deneyimli bir savunmacı olduğunu dile getirdi.

"MITROVIC BİZİM GELECEĞİMİZ"

Eski Hırvat oyuncu, "Vida ve Mitrovic'i kıyaslamak yanlış olur. Biri tecrübeli ve yıllardır üst seviyede oynayan bir isim. Diğeri ise daha yeni tecrübe kazanıyor. Hırvatistan için Vida hazır ve olmuş bir stoper. Bugünün stoperi... Mitrovic ise geleceğin stoperi. Biz böyle bakıyoruz. Her oyuncu her gittiği takımda çok başarılı olacak diye bir kural yok. Mitrovic geçen sezon Belçika liginin önemli kulüplerinden Brugge'de oynadı. Bence doğru bir takım ve lige gitti gelişimi için iyi oynadı. Ben, Mitrovic'in iyi seviyelere geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A TRANSFER OLACAKTIM..."

İtalya'da uzun yıllar Milan ve Inter formaları giyen Simic futbolculuğu döneminde birçok kez Türk kulüpleriyle adının anılmasını da değerlendirdi.

Galatasaray'ın adeta kapısından döndüğünü dile getiren eski sağ bek, "Inter ve Milan'da yıllarca oynadım. İtalya'daki 10 yılın ardından ayrılık zamanı gelmişti Galatasaray'a transferim olacaktı ama ben son anda Monaco'ya gitmeyi tercih ettim" dedi.

"OKAN BURUK VE TOMAS SAYESİNDE..."

Dario Simic, Türkiye ligini yakından takip ettiğini de ifade ederek "Okan Buruk iyi arkadaşım. Geçen sezon müthiş bir başarı yakaladı. Tomas ile beraberler. Tomas ve Okan hoca sayesinde ligi ilgiyle takip ediyorum. Bu kadar güçlü bir ligi olan ülkenin Rusya'da yer alması gerekirdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.