Beşiktaşlı Taraftarların Yasin Öztekin Tepkisi!

Beşiktaşlı Taraftarların Yasin Öztekin Tepkisi!
Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklif etmediği Yasin Öztekin'i gündeme alması, siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı. Galatasaray sözleşmesi 1 hafta sonra bitecek olmasına rağmen bu sezon yedek kulübesine mahkum kalan Yasin Öztekin'e sözleşme teklif etmemişti.
Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklif etmediği Yasin Öztekin'i gündeme alması, siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.

Galatasaray sözleşmesi 1 hafta sonra bitecek olmasına rağmen bu sezon yedek kulübesine mahkum kalan Yasin Öztekin'e sözleşme teklif etmemişti. Beşiktaş'ın sarı-kırmızılı oyuncuyu transfer gündemine aldığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın bu hamlesine siyah-beyazlı taraftarların büyük bir bölümünü çıldırttı.

Sosyal medyada birçok olumsuz tepki, dikkat çekti. Siyah-beyazlı taraftarlar, Yasin Öztekin'in transfer edilmemesini talep etti.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 29 maça çıkan yıldız oyuncu, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Bu arada TRT Spor'da Basın Tribünü programında konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 'Yasin Öztekin ile anlaştınız mı, Beşiktaş iddiası var?' sorusu üzerine "İşin ehli Fatih Terim'dir. Kararı o verecek. Futbol, basketbol, voleybolda işi ehline bırakacağız." yanıtını verdi.









İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.