Beşiktaş'ta Atiba Ve Love Sevinci!

Beşiktaş'ta Atiba Ve Love Sevinci!
Sezon başından beri Beşiktaş'ta iki belirsizlik hakimdi...
Sezon başından beri Beşiktaş'ta iki belirsizlik hakimdi... İlki Atiba'nın takıma ne zaman katılacağı, ikincisi de forvet hattında kimin oynayacağı. Alvaro Negredo'yu gönderen siyah-beyazlıların elinde Larin ve Love kalırken teknik patron Şenol Güneş sezon başında da üzerinde ısrarla durduğu Kanadalı oyuncuyu ileride kullanmak için çabaladı. Ancak Larin'in performansı vasatı aşamayınca forma Kayseri maçı ile birlikte Vagner Love'a geçti.

Kontratı biten ve imza atması geciken Atiba'nın sezon başı kampını kaçırması da teknik heyet için en büyük sorunlardan biriydi. Kanadalı oyuncunun imza atıp takıma katımasının ardından ancak dün ilk kez tam anlamıyla performansını gösterebildi.

VAGNER LOVE DAHA ETKİLİ

Bu ikilinin dönüşü sonrasında Beşiktaş'ta da taşlar yerine oturdu... Teknik direktör Şenol Güneş'in rötuşları ile birlikte oyun planında da değişim yaşanırken Kara Kartal topu yerden oynamaya başladı ve bunun etkisi de takıma hemen yansıdı. 2-0'lık galibiyetin ardından oyuncuların da kendine güveni gelirken geçtiğimiz hafta kaybedilen 2 puan da hemen unutuldu.

Tribünde yöneticiler, soyunma odasında ise oyuncuların maç sonundaki ortak fikri de aynıydı... Yerden oynamanın takımın etkisini daha da artırdığı konuşulurken orta sahadaki Atiba farkı, Vagner Love'ın Larin'e kıyasla daha etkili olması takıma da canlılık kazandırdı. Geçen sezonu verimsiz geçiren Vagner Love'ın da bu sistemle daha iyi oynayacağını düşünen yönetim ise rahat bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.