Beşiktaş'ta Derbi Öncesi Olağanüstü Hal!

Beşiktaş'ta Derbi Öncesi Olağanüstü Hal!
Vodafone Park'ta yarın Fenerbahçe ile oynayacağı derbiyi kazanıp, zirvedeki iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta dev maç için geriye sayıma geçildi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde olağanüstü hal ilan edilirken teknik direktör Şenol Güneş, dış dünyaya kapıları kapatt.
Vodafone Park'ta yarın Fenerbahçe ile oynayacağı derbiyi kazanıp, zirvedeki iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta dev maç için geriye sayıma geçildi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde olağanüstü hal ilan edilirken teknik direktör Şenol Güneş, dış dünyaya kapıları kapattı. Oyuncularının sadece derbiye odaklanmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı tesislere ziyaretçi gelmesini yasakladı. Güneş'in talebelerine, "Herhangi bir kaza yaşamamak için 90 dakika boyunca konsantre bir şekilde mücadele etmemiz gerekiyor" dediği öğrenildi.

Prim zengini olacaklar

Derbi öncesi Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe yönetimi de kesenin ağzını açtı. Siyahbeyazlılar, derbi galibiyeti için futbolcu bşyına 40 bin TL prim belirlemişti. Fenerbahçe cephesi de bu kritik karşılaşma için prim verme kararı aldı. Ancak verilecek rakamın henüz belli olmadığı karşılaşma öncesinde açıklanacağı ifade edildi.

Karius'un kafası rahat!

Ligin ilk yarısındaki performansıyla eleştirilen Loris Karius, devre arasında kafasını toparlayarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Derbiye sıkı bir şekilde hazırlanan Alman eldivenin yakın çevresine, "Artık kafa olarak kendimi iyi hissediyorum. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe maçında kalemi gole kapatmak istiyorum" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.