Beşiktaş'ta Kale Için Tek Umut Mignolet

Beşiktaş'ta Kale Için Tek Umut Mignolet
Fabri'nin Fulham'a gidişi sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, David Ospina ile el sıkışırken, kulübü Arsenal'i ikna etmeyi başaramamıştı.
Fabri'nin Fulham'a gidişi sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, David Ospina ile el sıkışırken, kulübü Arsenal'i ikna etmeyi başaramamıştı. Bu olumsuz gelişmeye rağmen, umutlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, İtalya'dan gelen haberle sarsıldı.

Napoli, bir süredir transfer gündeminde yer alan Kolombiyalı eldiveni bugün sağlık kontrolünden geçireceğini duyurdu. Ospina'yı Napoli'ye kaptıran Beşiktaş, listesinin ikinci sırasında yer alan Simon Mignolet üzerinde yoğunlaşma kararı aldı.

İngiliz basını da siyahbeyazlıların Belçikalı kaleciyi kiralamak için kulübü Liverpool ile görüşmelere başladığını yazdı. Ada ekibinde üçüncü kaleci durumuna düşen Mignolet, Beşiktaş'a olumlu yaklaşıyor.

Kaleci transferi arayışında olan Beşiktaş'ın listesinde olan Liverpool'un Belçikalı kalecisi Simon Mignolet'in menajeri Nico Vaesen, transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

''BÜYÜK BİR TAKIMDA OYNAMAYI HAK EDİYOR!''

Alisson'un transfer edilmesiyle birlikte Liverpool'da 3. kaleci durumuna düşen Mignolet'in geleceği hakkında konuşan Vaesen, ''Napoli ile konuşuyoruz ancak henüz bir anlaşmaya varmadık. Diğer takımların da ilgisi var. Liverpool onu tutmak istiyor ama Simon oynamak istiyor ve oynamak zorunda. Büyük bir takımda oynamayı hak ediyor.'' dedimişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.