Beşiktaş'tan Ayrılan Talisca'dan Transfer Açıklaması

Beşiktaş'tan Ayrılan Talisca'dan Transfer Açıklaması
Beşiktaş'tan ayrılan Talisca'nın yeni takımı neresi olacak? Benfica'dan kiralık olarak 2 yıl Beşiktaş'ta oynayan ve ayrılık kararı alan Anderson Talisca, transferde tercihinin İngiltere olduğunu ancak henüz netleşen bir gelişme olmadığını söyledi. İngiltere'den teklifler oldu.
Beşiktaş'tan ayrılan Talisca'nın yeni takımı neresi olacak? Benfica'dan kiralık olarak 2 yıl Beşiktaş'ta oynayan ve ayrılık kararı alan Anderson Talisca, transferde tercihinin İngiltere olduğunu ancak henüz netleşen bir gelişme olmadığını söyledi.

İngiltere'den teklifler olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, "Transfer için İngiltere'yi seçerim. Bir taraftar olarak gördüğüm kadarıyla her maç bir şov ve göze hoş gelen bir oyun var. Bunu beğeniyorum. İngiltere'den bir ilgi var ancak hiçbir şey kesin değil. Henüz bir karar vermedim, her şey spekülasyon. Bu görüşmelerle ilgili şu anda konuşamam" dedi.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÇOK ÖZELDİ"

Beşiktaş'ta taraftarların kendisine olan ilgisinden çok memnun olduğunu söyleyen Sambacı, "Beşiktaş taraftarının bana yaklaşımı çok güzeldi ve bu performansımı da etkiledi. Ailem de burada çok mutluydu ve memnun kaldı. Yemekleri de beğendik. İsimlerini bilmiyorum ama güzeldi" diye konuştu.



"AVRUPA'YA GELDİKTEN SONRA ÇOK DEĞİŞTİM"

Bahia'dan ayrıldıktan sonra kendini geliştirdiğini vurgulayan yıldız isim, "Brezilya'dan Avrupa'ya transfer olduktan sonra çok değiştim. Ben bir aile adamıyım. Futbolda da çok şey değişti. Defansif olarak geliştim ama yine de ofansif bir oyuncuyum. Kendimi çok geliştirdim" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMA GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Brezilya Milli Takımı'nın Rusya ve Almanya ile oynadığı hazırlık maçlarında kadroda olan ancak oynayamayan Talisca, "Benim için güzel bir deneyimdi. Ambiyans güzeldi, önemli şeyler öğrendim. Tite takımı başarıya götürmek için doğru insan. Daha çok çalışıp, bir daha milli takıma girmeye uğraşacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

Bu sezon Beşiktaş'ta 47 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 20 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.