Beşiktaş'tan Monaco Ve Süper Lig Açıklaması

Beşiktaş'tan Monaco Ve Süper Lig Açıklaması
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde siyah-beyazlı yöneticiler açıklamalarda bulundu."BUNU KONUŞMAYA GEREK YOK" Yöneticilerden Ahmet Ürkmezgil, "Takımımız, Monaco maçına farklı bir motivasyonla çıkacaktır.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde siyah-beyazlı yöneticiler açıklamalarda bulundu.

"BUNU KONUŞMAYA GEREK YOK"

Yöneticilerden Ahmet Ürkmezgil, "Takımımız, Monaco maçına farklı bir motivasyonla çıkacaktır. Burada alınacak 1 puan bile önemli. Maç seçme gibi bir durum söz konusu olamaz, bunu konuşmaya bile gerek yok. Gazozuna oynanan maç bile önemlidir." dedi.

"KAMUOYUNU İYİ FUTBOLA ALIŞTIRDIK..."

Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Önemli bir maç oynayacağız, kazanırsak gruptan çıkarız. İnşallah istediğimiz sonuçla buradan ayrılacağız. "İki yıldır kamuoyunu iyi futbola alıştırdık. Her takımın kötü oynama hakkı vardır, Ankara'da bunu yaşadık. Şimdi ülke adına da önemli bir maça çıkacağız. UEFA'ya ve Monaco'ya durumu aktardık, Türk taraftarlar maça alınmayacak. Bunu söylemek acı bir şey ama Lyon maçından dolayı sıkıntı yaşadık." diye konuştu.

ÇEBİ: "BU KAYIPLAR BİZİ ZORLAYACAK..."

Öte yandan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ise Galatasaray'ın 8 puan gerisinde olmalarıyla ilgili "Takımda problem yok, futbolda böyle kazanamadığınız dönemler olabilir. Bu kayıplar ligde bizi zorlayacak ama yarış devam ediyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.