Beylikdüzü'nde eski koca dehşeti kamerada

Beylikdüzü'nde eski koca dehşeti kamerada
Beylikdüzü’nde öfkeli kocanın eski eşi ve doktor arkadaşını öldürdüğü anlara ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, saat 01.00 sularında Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Topçu Sokak'taki bir sitenin önünde meydana geldi. İddiaya göre Sezgin Er, kullandığı 01 TU 330 plakalı otomobiliyle sitenin önüne gelerek bir hafta önce boşandığı eski eşi Özlem Er'in içendi olduğu doktor İbrahim Şilfeler'in kullandığı 34 AGL 137 plakalı otomobilin önünü kesti. Yanındaki silahı alarak otomobilden inen öfkeli koca, araca kurşun yağdırdı. Eski eşi ve arkadaşı, ağır yaralayan öfkeli koca silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Silah seslerini duyan vatandaşlar panik içinde durumu polise bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Özlem Er'i özel bir hastaneye ve çocuk doktoru olana İbrahim Şilfeler'i ise ilk müdahalenin ardından Beylikdüzü Devlet Hastanesine kaldırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Özlem Er ve İbrahim Şilfeler hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.