Beyoğlu'nda Madde Bağımlısı Şahıs Sokak Ortasında Ölü Bulundu

Beyoğlu'nda Madde Bağımlısı Şahıs Sokak Ortasında Ölü Bulundu
Beyoğlu'nda kaldırımda hareketsiz bir şekilde oturan madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahısı gören vatandaşlar polis ve sağlıkekiplerini olay yerine çağırdı.

Beyoğlu'nda kaldırımda hareketsiz bir şekilde oturan madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahısı gören vatandaşlar polis ve sağlıkekiplerini olay yerine çağırdı. 42 yaşındaki şahsın, kaldırımda oturur halde ölü olduğu tespit edildi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen adamın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HAREKETSİZ OTURDUĞUNU GÖRENLER YETKİLİLERİ ÇAĞIRDI

Olay, saat 08.30 sıralarında Beyoğlu Bülbül Mahallesi Kavuncu Hasan Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde yolda yürüyen vatandaşlar bir şahsın sokak üzerinde kaldırımda hareketsiz bir şekilde oturduğunu gördü. Şahsın öldüğünden şüphelenen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın üzerinde yaptığı tetkikler sonucunda öldüğünü belirledi.

MADDE BAĞIMLISI YADA TİNERCİ OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Ardından olay yerine gelen polis ekipleri de ölen şahsın çevresini güvenlik şeridi çekerek kapattıktan sonra üstüne battaniye örttü. Yapılan incelemeler sonucunda madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahsın,42 yaşındaki Gürkan Orta olduğu öğrenildi. Orta'nın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.