Belediye Başkanı Çiftçi, Çalışmaları Memurlarla İstişare Etti

Belediye Başkanı Çiftçi, Çalışmaları Memurlarla İstişare Etti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Memur-Sen Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılarak yapılan çalışmalar...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Memur-Sen Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılarak sendika üyelerine Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri ve proje çalışmalarını anlattı. Şehir sevdası olan bir kadro ile vatandaşlara hizmet ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Bizler şehre hizmet veren, burada bulunan tüm kurum, sivil toplum kuruluşu, sendikaların hepsinden şehir ile ilgili fikirlerini alıyoruz ve onlarla istişare ediyoruz. Bizim derdimiz Şanlıurfa. Her şeyin hedefinde ise insan var. Tüm kurum ve kuruluşların hedefinde insan var. İnsanı geliştirmek, insanın şartlarını iyileştirmek, onları iyi bir seviyeye çıkarmak hedefi var. İyi bir planlama, geleceğe sorun bırakmama, yeşil alan sorunu bırakmamak ve doğru bir planlama hepimizin hedefidir ve gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Şanlıurfa için önemli adımlar atıyoruz. Büyük, yeşil alanlar devreye giriyor. Bir milyon 861 bin metrekarelik yeşil alan parkıyla GAP vadisi devreye giriyor. Yeni köprülü kavşak yapımında trafik anlamında sıkıntı yaşayacağız ama bu çalışmalar yapılırken bir kısım yollar kapatılacak ve trafik farklı yollara yönlendirilecek. Şehir sevdası olan bir kadro ile çalışıyoruz. Sorun ertelemenin bir anlama yok, neşter vurup sorunu çözelim anlayışı ile hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Çiftçi, Çalışmaları Memurlarla İstişare Etti

Belediye Başkanı Çiftçi, Çalışmaları Memurlarla İstişare Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.