Cumhuriyet Koşusu Başvuruları Başladı

Cumhuriyet Koşusu Başvuruları Başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim Pazar günü beşincisini gerçekleştireceği "Kocaeli Büyükşehir...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim Pazar günü beşincisini gerçekleştireceği "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu" için kayıtlar alınmaya başlandı.

Büyükşehir Belediyesi geçen yıllarda büyük ilgi gören Cumhuriyet Koşusu'nun bu yıl beşincisini gerçekleştirecek. Katılımcılar kayıtlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapabilecek. Koşu, 29 Ekim Pazar günü Sekapark'ta 13.30'da Halk Koşusu ile başlayacak. Genç, yaşlı her kesimden vatandaşa açık olacak olan koşu, bu yıl da Cumhuriyet coşkusuna anlam katacak. Büyükşehir Belediyesi bu önemli organizasyonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atletizm Federasyonu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirecek.

Öte yandan koşu için kayıtlar alınmaya başlandı. Başvuru işlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden ve İzmit merkezdeki SEKA Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasına başvurularak yapılacak.

Cumhuriyet Koşusu Başvuruları Başladı

Cumhuriyet Koşusu Başvuruları Başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.