Bilal Erdoğan Ve Eşi Reyyan Erdoğan'ın Üçüncü Çocukları Dünyaya Geldi

Bilal Erdoğan Ve Eşi Reyyan Erdoğan'ın Üçüncü Çocukları Dünyaya Geldi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşiEmine Erdoğan'ın yedinci torunları dünyaya geldi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşiEmine Erdoğan'ın yedinci torunları dünyaya geldi. Necmeddin Bilal ve Reyyan Erdoğançiftinin üçüncü çocukları, bu sabaha karşı dünyaya gözlerini açtı.

Medipol Mega Bağcılar Hastanesi'nde doğan ve "Fatıma Serra" adıverilen kız bebek ile anne Reyyan Erdoğan'ın sağlık durumlarının iyi olduğuöğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan ile geliniReyyan Erdoğan'ın, Ömer Tayyip ve Ali Tahir adında iki çocukları daha bulunuyor.

"BİLAL ERDOĞAN'DAN 'ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ YAPIN' RİCASI"

Üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşayan Necmeddin Bilal Erdoğan,yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Fatıma Serra kızımız, bu sabaha doğru dünyaya gözlerini açtı. Allahkızımızı vatana, millete, ümmete, din-i mübin-i İslam'a hadim eylesin. Bir, ikigün Medipol Mega Bağcılar'dayız, lütfen çiçek göndermeyiniz. Bunun yerineToplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) ya daDarülaceze'ye 'Fatıma Serra niyetine' bağış yapmanız, bizim için ehvendir. Allahgelip gelemeyen, dua eden tüm dost ve yakınlarımızdan razı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.