Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’nden Kadınlara Yönelik Etkinlik

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’nden Kadınlara Yönelik Etkinlik
Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki bayanlara yönelik düzenlenen etkinlikler, halk oyunu gösterileri ile son buldu.
Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki bayanlara yönelik düzenlenen etkinlikler, halk oyunu gösterileri ile son buldu.

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki bayanlara yönelik düzenlenen etkinlikler, halk oyunu gösterilerine, Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Şen, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Osmaneli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Spor Müdürü Şener Öner, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Kamalı, kulüp antrenörleri ve sporcular katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Kurumu Müdürü Mustafa Şen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bünyesinden halk oyunları ekibinin kurumlarına "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kız öğrencilerden oluşan halk oyunu ekibimiz yöresel türküler ve figürler ile oyunlarını sergilediler. Ardından genç öğrencilerimizin kendi yazdıkları "anne" temalı şiirlerin okudular. Bu etkinlikler hükümlü, tutuklu ve bayan personelimiz tarafından beğeni ile izlendi" dedi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ise, kadınların toplum nezdinde ki önemlerinden bahsederek veda hutbesine dikkat çekti. Hükümlü ve tutuklular ile Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki bayan personele İl Müdürü Aslan Yıldız, Kurum Müdürü Mustafa Şen ve öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

Öte yandan, Kurum Müdürü Şen, İl Müdürü Aslan Yıldız'a bu anlamlı günde sergilemiş oldukları faaliyetler için teşekkürler etmesinin ardından, toplu resim çekinmesinin ardından program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.