Binali Yıldırım: 'İstanbul'u dünyanın yıldızı yapacağız'

Binali Yıldırım: 'İstanbul'u dünyanın yıldızı yapacağız'
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, şehirdeki trafik sorununu çözeceklerini belirterek, “İstanbullar güneşte yanmadan, yağmurda ıslanmadan her yere rahat ulaşacaksınız. Yapacağımız raylı sistemlerle ulaşım eziyet olmaktan çıkacak, bir eğlenceye dönecek. Planlarımız projelerimiz hazır” diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da düzenlediği 'Büyük İstanbul Mitingi'ne katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kalabalığı selamladı. Kürsüye çıkarak miting alanını dolduran kalabalığa hitap eden Binali Yıldırım, İstanbul'u hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu söyledi. 

“Cumhur ittifakı o gece kuruldu”

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından ilk görüştüğü liderin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu söyleyen Yıldırım, “Yenikapı'ya ruh veren 15 Temmuz ittifakı, Cumhur İttifakı esasında o gece kuruldu. Şimdi de beka için milli karar, cumhur için istikrar diyen Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu ittifakı cumhurun geleceği için devam ettirdiklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu birlik beraberlik bizde olduğu müddetçe İstanbul'un da Türkiye'nin de çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Allah'ın izniyle 1994'te bu mübarek şehri nasıl diriltip canlandırdıysak, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında da İstanbul'u dünyanın yıldızı yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.