Binali Yıldırım: 'Oylar sandıkta hiç edildi'

Binali Yıldırım: 'Oylar sandıkta hiç edildi'
Yüksek Seçim Kurulu(YSK) kararı ile yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım, Ümraniye Belediyesinin düzenlediği Ramazan programına katıldı.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Yıldırım, saat 12.00'de Ümraniye'de ki etkinliklere katıldıktan sonra 02.00 sularında Maltepe Anadolu Bölge Metro Bakım Atölyesi'nde metro personeliyle sahur yaptı. 

Başkan Yıldırım: Ya kazanacağız ya kazanacağız
Binali Yıldırım'dan önce vatandaşlara seslenen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ev ev gezeceğiz, kapı kapı dolaşacağız, önce akrabalarımıza, mahallelimize, komşularımıza sahip çıkacağız. 24 Haziran'a kadar da köyümüze gitmeyeceğiz. Hepimiz sahip çıkacağız. Başka İstanbul yok, İstanbul'un 25 senelik hizmetleri Binali abimizle taçlanacak yoksa Ümraniye Belediye Başkanlığının bir kıymeti yok kazanmışız. Bakın 18 günlük icraat da en önemli yaptığı iş kitap fuarını kaldırmak, 37 senelik yapılan dini kitaplar fuarını hazmedemediler. Bir de esnafa laf atıyorlar, esnaf istemedi. Ya esnafla dini kitabın ne alakası var. Bilakis oraya insan giderse esnaf memnun olur. Onun için bu işin şakası yok ya kazanacağız ya kazanacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.