Binali Yıldırım Yarışacağı İstanbul Seçimlerinin Tarihini Unuttu

Binali Yıldırım Yarışacağı İstanbul Seçimlerinin Tarihini Unuttu
Binali Yıldırım, rakibi ve Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimin Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptalinin ardından 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimin ne zaman gerçekleşeceğini unuttu. Ramazan Bayramı'nın 2.

Binali Yıldırım, rakibi ve Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimin Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptalinin ardından 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimin ne zaman gerçekleşeceğini unuttu.

Ramazan Bayramı'nın 2. gününde eşi Semiha Yıldırım ile Sivas'a gelen Yıldırım'ın ilk durağı Sivas Belediyesi oldu. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştiren Yıldırım, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HATAYI AK PARTİLİLER DÜZELTTİ

Bu sırada "Değerli hemşehrilerim, tekrar soruyorum 15 Haziran İstanbul seçimlerinde…" diyen Yıldırım'ı arkasında bulunan AK Parti kurmayları "23 Haziran" diye düzeltti.

GÜLEREK YANIT VERDİ

Kitleden de "Olur olur" diye seslendiğini gören Yıldırım, "Olur, yanlış olur, düzeltmesi kolay. Ben 15 diyorum siz erkenden gidin diye. Ne olur ne olmaz son güne kalmasın" şeklinde gülerek yanıt verdi.

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.