Fikret Orman: "şampiyon Olacağız"

Fikret Orman: "şampiyon Olacağız"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın mevcut kadrosunun Süper Lig'de daha fazla puan toplaması gerektiğini ifade eden Orman, "Beşiktaş'ın bu kadrosunun şampiyon olması lazım, bundan sonra daha az puan kaybı yapacağız.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunun Süper Lig'de daha fazla puan toplaması gerektiğini ifade eden Orman, "Beşiktaş'ın bu kadrosunun şampiyon olması lazım, bundan sonra daha az puan kaybı yapacağız. Olması gereken de bu. Şanssız puanlar kaybettik. Ağzımdan çıkmayan metinler okudum küçük takımlar diye böyle bir şey yok. Herkesin bir hedefi var. Zor bir süreç olacak. Avrupa'daki en rekabetçi ligi yaşıyoruz bunun keyfini çıkarmalıyız. Kavga yapmamalı, keyif almalıyız" dedi.



Başakşehir maçından sonra özeleştiri yaptıklarının da altını çizen Orman, "Futbolda hiçbir zaman dün yoktur, her zaman önümüze bakacağız. Bu sezon da şampiyon olmak istiyoruz ve üst üste ikinci kez de bu sevinci taraftarımıza yaşatmak istiyoruz. Başakşehir'in önemli eksikleri vardı, o maçı kazanmalıydık. Kazanamadık ve öz eleştirimizi yaptık. Bizim daha fazla puan toplamamız lazımdı. Tesisleşme konusunda da önemli adımlar attık, Ümraniye'deki akademiye büyük bir yatırım yapıyoruz, onun blokaj işleriyle uğraşıyoruz. Statta da yatırımlarımızda son geldik. Basketbol projemiz hazır, sponsorluk görüşmelerimiz de devam ediyor. 109 senede yapılandan daha fazla Beşiktaş'a kendi dönemimizde yatırım yaptık. Biz her şeyi yatırım olarak yaptık. Derneklerimizin açılışı devam ediyor, taraftarımızın hoşca zaman geçireceği yerler açmaya devam ediyoruz ama bunlar her zaman şampiyonlukla taçlanır" şeklinde konuştu.

Talisca ve Oğuzhan hakkında da konuşan Orman, "Gündem boş olunca transfer haberleri çıkıyor. Beşiktaş'ın gündeminde şu anda Talisca ve Oğuzhan yok, kamuoyu ile bazı şeyleri paylaşmak zorunda değiliz. Talisca'da bir atağımız olabilir mi? Olabilir, zaten bunun sinyallerini verdik. Bütün yaz boyunca zaten bunları konuşacağız ve bizim de şu anda konsantrasyonumuz şampiyonluk üzerine. Cumartesi günü Alanyaspor ile çok zor bir maç yapacağız ve bu maçı kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.