Bir Haftadır Gözaltında Bulunan Adnan Oktar Ve 36 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Bir Haftadır Gözaltında Bulunan Adnan Oktar Ve 36 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan ve 'kedicik' olarak adlandırılan şüpheliler de, 29 Mayıs Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan ve 'kedicik' olarak adlandırılan şüpheliler de, 29 Mayıs Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 187 şüpheliden 13 erkek ile 23'ü kadın 36 kişi adliyeye sevk edildi.

OKTAR BABUNA DA SEVK EDİLDİ

Çağlayan Adliyesi'ne sevk edilen 36 kişinin içinde doktor Oktar Babuna'da bulunuyor.

İSRAİLLİ VEKİL SORULUNCA SUSMA HAKKINI KULLANDI

30'u aşkın suçlama ile gözaltına alınan Adnan Oktar, 13 saati aşan sorgusunda Türkiye'ye hakaretleriyle tanınan İsrailli bir milletvekiliyle 20'yi aşkın görüşme yaptığı hatırlatılınca susma hakkını kullandı. Polis, diğer zanlıların da ifade işlemlerini hızlandırdı.

OHAL'İN KALDIRILACAK OLMASI ÜZERİNE İFADE AŞAMASINA GEÇİLDİ

Polis ekipleri çete lideri olmakla suçlanan Adnan Oktar'ın sorgusunu en sona bırakmayı planlıyordu. Ancak OHAL'in yarın kaldırılacak olması, dolayısıyla soruşturma kapsamındaki gözaltı süresinin düşme ihtimaline karşı ifade alma aşamasına geçildi.

Adnan Oktar'ın Villadaki Kaçış Yolları Ortaya ÇıktıAdnan Oktar'ın Villadaki Kaçış Yolları Ortaya Çıktı Adnan Oktar, 13 Saati Aşan Sorgusunda İsrailli Vekil ile Görüşmeleri Sorulunca Susmakla YetindiAdnan Oktar, 13 Saati Aşan Sorgusunda İsrailli Vekil ile Görüşmeleri Sorulunca Susmakla Yetindi Şener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar Operasyonu Kapsamında Gözaltına AlındıŞener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar Operasyonu Kapsamında Gözaltına Alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.