Bir Kupa, İki Şampiyon

Bir Kupa, İki Şampiyon
Buz sporlarının yükselen yıldızı İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir büyük başarıya daha imza atı.

Buz sporlarının yükselen yıldızı İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir büyük başarıya daha imza atı. Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupasında yarışan İzmir ekibi, şampiyonluğu Vizyon Buz Sporları Kulübü ile paylaştı.

Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupasında bir ilk yaşandı. İki kulüp aynı puanı aldı ve şampiyonluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Vizyon Buz Sporları Kulübü paylaştı. Ankara'da düzenlenen organizasyonda İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları 2 altın madalya kazanırken, kulübün 5 sporcusu ise "kupa puanı" getirdi.

Yarışmada İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcularından Efe Cetiz Minik Erkekler'de, Elifsu Erol ise Novice Bayanlar'da tüm rakiplerini geçerek kürsünün zirvesine çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin diğer sporcuları Selin Erkan Novice Bayanlar, Sıla Sağdıç da Junior Bayanlar'da dördüncü oldu. Minik Erkekler kategorisinde Berkant Algül, Junior Bayanlar kategorisinde Buse Bayramoğlu ve Senior Bayanlar'da Zeynep Yiğit ise beşinciliği elde etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde topladığı 291 puanla Vizyon Buz Sporları Kulübüyle şampiyonluğu paylaştı.

Bir Kupa, İki Şampiyon

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.