Bm, Kaşıkçı Krizi İçin Konsolosluk Çalışanlarının Dokunulmazlığının Kaldırılmasını İstedi

Bm, Kaşıkçı Krizi İçin Konsolosluk Çalışanlarının Dokunulmazlığının Kaldırılmasını İstedi
BM, Kaşıkçı olayının aydınlatılması için Suudi Arabistan Başkonsolosu ve konsolosluk çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi. DOKUNULMAZLIĞIN KALDIRILMASI Birleşmiş Milletler, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayının aydınlatılması için Suudi Arabi.

BM, Kaşıkçı olayının aydınlatılması için Suudi Arabistan Başkonsolosu ve konsolosluk çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

DOKUNULMAZLIĞIN KALDIRILMASI

Birleşmiş Milletler, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayının aydınlatılması için Suudi Arabistan Başkonsolosu ve konsolosluk çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında başkonsolosluk konutunda arama yapılacak.

Cemal Kaşıkçı

9 SAATLİK İNCELEME

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda 9 saat süren inceleme yapılmıştı. Polisin bugün de Suudi Arabistan Başkonsolosunun konutunda arama yapacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve Batı medyasında Ortadoğu ile ilgili haberleriyle tanınan Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra ortadan kaybolmuştu.

Emniyet kaynaklarınca yapılan değerlendirmede, Kaşıkçı'nın gittiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğundan bir daha çıkmadığı teyit edilirken, başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen ve aralarında yetkililerin de yer aldığı 15 Suudi vatandaşının bulunduğu, bu kişilerin daha sonra geldikleri ülkelere döndüklerinin belirlendiği kaydedilmişti.

Gazeteci Kaşıkçı'nın Suudi Başkonsolosluğunda kaybolmasının ardından Suudi Arabistan'a yönelik tepkiler sürüyor.

Cemal Kaşıkçı Olayında Yeni Gelişme! Konsolosluktan Sonra Konut da AranacakCemal Kaşıkçı Olayında Yeni Gelişme! Konsolosluktan Sonra Konut da Aranacak Arap Dünyasında, Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nişanlısı Hatice Cengiz'in Erkek Olduğu İddia EdildiArap Dünyasında, Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nişanlısı Hatice Cengiz'in Erkek Olduğu İddia Edildi Kayıp Gazeteci İçin Kritik Ziyaret! ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Suudi Arabistan'a GittiKayıp Gazeteci İçin Kritik Ziyaret! ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Suudi Arabistan'a Gitti Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Hakkında Bomba İddia: Suudiler Cinayeti Kabul EdecekKayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Hakkında Bomba İddia: Suudiler Cinayeti Kabul Edecek Kayıp Gazeteci için 9 Saatlik İnceleme Sona Erdi, Konsolosluk Bahçesinden Toprak Numuneleri AlındıKayıp Gazeteci için 9 Saatlik İnceleme Sona Erdi, Konsolosluk Bahçesinden Toprak Numuneleri Alındı ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kayıp Gazeteci Soruşturması İçin Türkiye'ye GelecekABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kayıp Gazeteci Soruşturması İçin Türkiye'ye Gelecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.