İngiliz Büyükelçiden Thy’na Teşekkür

İngiliz Büyükelçiden Thy’na Teşekkür
Türkiye'de görev süresi biten İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore, THY uçağında Türk aşçı ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak,...

Türkiye'de görev süresi biten İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore, THY uçağında Türk aşçı ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, "Eve dönüş uçuşumuzda çok şımartıldık. Teşekkür ederiz" paylaşımına Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından cevap verdi.

İngiltere dönüşünde ailesi ile birlikte bindiği Türk Hava Yolları (THY) uçağında yemek ikramlarını çok beğenen İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore'un, "Eve dönüş uçuşumuzda çok şımartıldık. Teşekkür ederiz" paylaşımına Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'den cevap geldi.

Bilal Ekşi, Richard Moore'un sözlerine sosyal medya hesabından, "Anadolu her zaman misafirlerini Tanrı Misafiri olarak karşılayıp uğurlamıştır. Türk Hava Yolları olarak bu kültür ile yolcularımızı uğurluyoruz. Richard teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla" şeklinde karşılık verdi.

İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore, ayrıca Twitter hesabından THY uçağında Türk aşçı ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

İngiliz Büyükelçiden Thy’na Teşekkür

İngiliz Büyükelçiden Thy’na Teşekkür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.