Bodrum Yollarındaki Deve Kuşları Bihter Ve Behlül, Sürücüleri Şaşkına Çevirdi

Bodrum Yollarındaki Deve Kuşları Bihter Ve Behlül, Sürücüleri Şaşkına Çevirdi
Bodrum'daki bir turistlik tesise 6 yıl önce getirilen, 'Bihter' ve 'Behlül' isimleri verilen deve kuşları, halkın sevgilisi oldu. 6 YIL ÖNCE GETİRİLEN DEVE KUŞLARI BİHTER VE BEHLÜL Ortakent- Yahşi Mahallesi'ndeki bir beach club tesislerine 6 yıl önce getirilen, 'Bihter' ile 'Behlü.

Bodrum'daki bir turistlik tesise 6 yıl önce getirilen, 'Bihter' ve 'Behlül' isimleri verilen deve kuşları, halkın sevgilisi oldu.

6 YIL ÖNCE GETİRİLEN DEVE KUŞLARI BİHTER VE BEHLÜL

Ortakent- Yahşi Mahallesi'ndeki bir beach club tesislerine 6 yıl önce getirilen, 'Bihter' ile 'Behlül' isimleri verilen deve kuşları, Bodrum'a iyice alıştı.

KAÇIP KENTİ TURLAYAN "BİHTER" TURİSTLERİ ŞOK ETTİ

Bulunduğu turistik tesisten zaman zaman kaçıp kenti turlayan, sonra geri dönen deve kuşlarından 'Bihter'i gören sürücüler, şaşkınlığını gizleyemedi.

"NEREYE BÖYLE BİHTER"

Buna alışık olan sürücüler ise 'Bihter'e yaklaşarak, "Nereye böyle Bihter" demekten kendilerini alamadı, deve kuşunu fotoğrafladı.

"SIK SIK TESİSTEN KAÇIP BODRUM'U GEZİYORLAR"

Deve kuşlarının sahibi tesis işletmecisi Metin Tırmıkçı, "Bihter ile Behlül artık Bodrum'a çok alıştı. Sık sık tesisten çıkıp dolaşıp, geliyorlar. Tabii Bodrumluların alışık olmadığı bir manzara, sokakta yürüyüş yapan bir deve kuşu görmek. Görünce şaşıranlar oluyor. Ama deve kuşlarını tanıyanlar, şakalaşmadan geçmiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.