Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama

Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2’nci döneminde yönetim kademesini daha da güçlendirmek için bazı müdürlüklere yeni atamalar yaptı. Tanju Özcan’ın, Cuma günü imzaladığı atama kararı ile Bolu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne Osman Aslan, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne Ali Keşçioğlu, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Selami Cebeci getirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha önce de...

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2’nci döneminde yönetim kademesini daha da güçlendirmek için bazı müdürlüklere yeni atamalar yaptı.


Tanju Özcan’ın, Cuma günü imzaladığı atama kararı ile Bolu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne Osman Aslan, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne Ali Keşçioğlu, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Selami Cebeci getirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha önce de geçmişte uzun yıllar Bolu Belediyesi Satın Alma Birim Sorumlusu olarak görev yapan CHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Can’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.



Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.