Güneydoğu’dan Mehmetçiğe Destekler Sürüyor

Güneydoğu’dan Mehmetçiğe Destekler Sürüyor
Batman'ın Kozluk ve Sason ilçelerinde bulunan şehit aileleri ve gazi dernekleri Mehmetçiğin Afrin'e başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek açıklamaları...

Batman'ın Kozluk ve Sason ilçelerinde bulunan şehit aileleri ve gazi dernekleri Mehmetçiğin Afrin'e başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek açıklamaları yapıldı.

Suriye'deki kargaşaya neden olan başta PYD, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin püskürtülmesi ve yok edilmesi için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman Mehmetçiğiyle Suriye'de olmasının büyük önem teşkil ettiğini belirten Sason Şehit Yakınları ve Gazileri Derneği Üyesi Gazi Metin Aktaş, "Yıllardan beri bitmeyen PKK terör örgütünün yuvalanmasına ve gizlenmesine yardımcı olan asıl unsurlar Suriye'deki PYD ve diğer uzantılarıdır. PKK'nın bitirilmesi için önce Suriye'de bulunan uzantılarının bitirilmesi şarttır. Türk askerinin Afrin'de bulunması bu açıdan da çok önemlidir. İhtiyaç duyulduğu takdirde bütün şehit yakınları ve gazilerimiz de kahraman askerlerimiz ile birlikte Afrin'de can vermeye hazırdır" dedi.

Kozluk Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hikmet Gülşen de Türkiye'nin yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da ülkenin birlik ve beraberliğini tehdit eden her türlü unsura karşı mücadelesini sürdüreceğini söyledi. Gülşen, "Bugün Afrin'de olan Mehmetçik, orayı sadece teröristlerden temizlemiyor, aynı zamanda orada yaşayan kardeşlerimizin huzur ve refaha kavuşması için yardım elini uzatıyor. Allah bütün görev alan askerlerimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden daha önce sivil toplum kuruluşları, aşiretler ve vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini belirtmişti.

Güneydoğu’dan Mehmetçiğe Destekler Sürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.