Emre Mor Için Fatih Terim Ve Galatasaray Iddiası

Emre Mor Için Fatih Terim Ve Galatasaray Iddiası
Sporx TV'nin YouTube ve Scope hesaplarından yayınlanan fenomen program Futbol Masası'na konuk olan spor yazarı Mehmet Demirkol, Emre Mor ve Galatasaray'a transfer iddiaları hakkında konuştu.''BELKİ TERİM KENDİ YÖNTEMLERİ İLE ÇÖZEBİLİR'' Genç yıldızın sorunlu bir futbolcu olduğu.
Sporx TV'nin YouTube ve Scope hesaplarından yayınlanan fenomen program Futbol Masası'na konuk olan spor yazarı Mehmet Demirkol, Emre Mor ve Galatasaray'a transfer iddiaları hakkında konuştu.

''BELKİ TERİM KENDİ YÖNTEMLERİ İLE ÇÖZEBİLİR''

Genç yıldızın sorunlu bir futbolcu olduğunu söyleyen Demirkol, ''Danimarkalı gazeteci arkadaşlarımla Emre Mor hakkında her konuştuğumda sorunlu futbolcu diyorlardı. Kaptırdıkları için hiçbiri üzülmüyordu. Sorunlu olduğunu İspanya'da gördük. Fatih Terim bunu düzeltir mi? Olabilir. Adam hakikaten çok yetenekli. Uluslararası yöntemler çözemedi, belki Terim kendi yöntemleri ile çözer. Yetenekli ama kullanılamayan yetenekten ne fayda alacaksın ki? Kullanamadıktan sonra ne farkeder?'' diye konuştu.

''EMRE MOR'UN YETENEKLİ OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORUZ?''

Emre Mor'un yeteneğini kullanamadığını belirten ünlü spor yazarı, ''Biz Emre Mor'un yetenekli olduğunu nereden biliyoruz? Hangi maçtan biliyoruz? Çalım attı ama bir şey olmadı gibi bir sürü hikaye var. Tek tekerleği olmayan bir Porsche gibi... Kaynak da tutmuyor, bir işe yaramıyor.'' sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.