Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Cadde Üzerinde Silahla Yaralayan Cani Koca İntihara Kalkıştı

Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Cadde Üzerinde Silahla Yaralayan Cani Koca İntihara Kalkıştı
Küçükçekmece'de cani koca boşanma aşamasında olduğu eşine, cadde üzerinde silahla ateş ettikten sonra bir süre yürüyüp silahı kendi başına doğrultup ateş etti.

Küçükçekmece'de cani koca boşanma aşamasında olduğu eşine, cadde üzerinde silahla ateş ettikten sonra bir süre yürüyüp silahı kendi başına doğrultup ateş etti. Ağır yaralanan çiftin yoğun bakımda tedavileri sürüyor.

''İKİ YILDIR BOŞANMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR''

Olay, saat 22: 30 sıralarında Küçükçekmece Yeşilyol Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 2 yıldır boşanma süreci devam eden Birsen Ş. bir süre önce Kücükçekmece'deki yeğeninin evine yerleşti.

''TARTIŞMA SIRASINDA BELİNDEKİ SİLAHI ÇIKARIP EŞİNE ATEŞ ETTİ''

Akşam saatlerinde ise Ayhan Ş. cadde üzerinde eşi Birsen Ş. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ayhan Ş. belindeki silahı çıkarıp Birsen Ş.'ye ateş etti. Başına kurşun isabet eden Birsen Ş. ağır yaralandı.

''YÜRÜYEREK KAÇAN ADAM BİR SÜRE SONRA KENDİ BAŞINA ATEŞ ETTİ''

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinden yürüyerek kaçan Ayhan Ş. bir süre ilerledikten sonra Korucu Sokak üzerinde silahı başına doğrultarak ateş etti.

''YOĞUN BAKIMDA TEDAVİLERİ SÜRÜYOR''

Ağır yaralanan karı-koca çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan çiftin tedavileri sürüyor.

''KOMŞULAR PANİK OLDU''

Bir görgü tanığı, "Ben yemek yerken birinin aşağıdan hızlıca geldiğini gördüm. Biri silahı çıkarıp sıkınca havaya sıktığını zannettik. Mahallede komşular camlara çıktı, panik olduk. Polis ve sağlık ekibi geldi. Kanlar içinde hastaneye kaldırdılar. Direkt kendine sıktı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.