Boşanma Aşamasındaki Öğretmen Eşini Ve Kayınvalidesini Öldüren Katil Koca Cinsel İstismarcı Çıktı

Boşanma Aşamasındaki Öğretmen Eşini Ve Kayınvalidesini Öldüren Katil Koca Cinsel İstismarcı Çıktı
İstanbul Avcılar'da boşanma aşamasında olduğu öğretmen eşi ile kayınvalidesini öldüren cani kocanın daha önceden cinsel istismar suçundan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. CANİ KOCA ÖĞRETMEN EŞİNİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRDÜ Sabah Gazetesi'nden Barış Sözal'ın ha.

İstanbul Avcılar'da boşanma aşamasında olduğu öğretmen eşi ile kayınvalidesini öldüren cani kocanın daha önceden cinsel istismar suçundan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı.

CANİ KOCA ÖĞRETMEN EŞİNİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRDÜ

Sabah Gazetesi'nden Barış Sözal'ın haberine göre, İstanbul'un Avcılar ilçesinde önceki gün Mehmet Reşit Çelik (40), boşanma aşamasında olduğu öğretmen eşi Ayşegül Çelik iile kayınvalidesi Fehime Küçük'ü (58) katletti. Anne ile kızın cenazesini dün Ayşegül Çelik'in kız kardeşi ile öğretmen arkadaşları aldı. İki cenaze dün toprağa verildi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAYACAKLARDI

Okul kayıtları nedeniyle müdür yardımcısı olduğu Atatürk Ortaokulu'nda bulunan iki çocuk annesi Ayşegül Çelik'in, 3 gün sonra doğum gününü kutlayacağı 2 yaşındaki oğlu ve evi için alışveriş yapmak üzere 1 saat erken çıktığı öğrenildi.

KORUMA TALEBİNDE BULUNMAMIŞLAR

Katil zanlısının, evde kayınvalidesini öldürdükten sonra okula gitmek üzereyken yolda karşılaştığı eşini vurduğu bildirildi. Olay anında, çiftin 15 yaşındaki kızının ise evde olmadığı belirtildi. Ayşegül öğretmen ve ailesinin, adliyedeki psikolojik danışmanlarla görüştüğü ve koruma talebinde bulunmadıkları bilgisine ulaşıldı.

CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından kayıplara karışan katil zanlısı Mehmet Reşit Çelik'in, daha önceden cinsel istismar suçundan poliste kaydı olduğu açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Ayşegül öğretmenin ardından baş sağlığı mesajı yayınlayıp olayı lanetledi.

Öfkeli Koca, Kayınvalidesini Başından, Eşini ise Göğsünden VurduÖfkeli Koca, Kayınvalidesini Başından, Eşini ise Göğsünden Vurdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.