Erdoğan: Afrin'deki Terör Tünellerinin Çimentosunu Fransız Şirket Lafarge Veriyor

Erdoğan: Afrin'deki Terör Tünellerinin Çimentosunu Fransız Şirket Lafarge Veriyor
Teröristlerin açtığı tünellerde kullanılan çimentonun Fransız Lafarge'ın çimento tesisinden götürüldüğünü açıklayan Erdoğan, "Karşımıza geçip teröristlerin ağzıyla konuşanlara 'Cehenneme kadar yolunuz var' diyoruz" ifadesini kullandı. "TÜNELLERİN YAPILDIĞI BETON LAF.

Teröristlerin açtığı tünellerde kullanılan çimentonun Fransız Lafarge'ın çimento tesisinden götürüldüğünü açıklayan Erdoğan, "Karşımıza geçip teröristlerin ağzıyla konuşanlara 'Cehenneme kadar yolunuz var' diyoruz" ifadesini kullandı.

"TÜNELLERİN YAPILDIĞI BETON LAFERGE'DAN"

Erdoğan, "Bana akıl vermeye kalkıyor. O aklı kendine sakla. Madem ki karşısın, o zaman bizim yanımızda olacaksın. Batı ülkeleri Türkiye'nin operasyonlarını engellemek için 40 takla atıyorlar. O tünelleri izlediniz değil mi? İçinden kamyonlar bile geçebiliyor. Bunun çimentosu kimden? Kurtalan, Nihat Bey'in çimento fabrikasından değil. Lafarge'ın çimento tesisi var, oradan alıyorlar. Tünellere döküyorlar" dedi.

Erdoğan'dan Siirtlilere Tıp Fakültesi MüjdesiErdoğan'dan Siirtlilere Tıp Fakültesi Müjdesi Terörist Ağzıyla Konuşanlara Erdoğan'dan Sert Tepki: Cehenneme Kadar Yolunuz VarTerörist Ağzıyla Konuşanlara Erdoğan'dan Sert Tepki: Cehenneme Kadar Yolunuz Var

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.