Bozbey’den Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Yol Çağrısı

Bozbey’den Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Yol Çağrısı
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer'in Üçpınar Mahallesi'ne taşıdı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer'in Üçpınar Mahallesi'ne taşıdı.

İlk mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, ardından Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut ile karavandaki makamında görüştü. Mahalle hakkında Muhtar Akbulut'tan detaylı bilgi alan Başkan Mustafa Bozbey, talepleri de ilgili müdürlere iletti.

Üçpınar Mahallesi ile kent içi arasındaki ulaşım meselesine dikkat çeken Başkan Bozbey, Tahtalı Mahallesi güzergâhında bulunan eski yolun, planlanıp tekrar ulaşıma açılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne çağrıda bulundu. Başkan Mustafa Bozbey şöyle konuştu: "Üçpınar Mahallesi, Nilüfer'in en uç mahallelerinden biri. Buradaki en önemli sorun, kente ulaşım. Mevcut güzergâh üzerinden şehre ulaşım hayli zaman alıyor. Kente daha kısa sürede ulaşmanın yolu, önceki yıllarda kullanılan Tahtalı Mahallesi güzergâhında bulunan yol. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle bu yolu planlayıp hizmete açabilirsek, Üçpınar Mahallesi sakinleri ve bölgede yaşayan insanlarımız, çok rahatlıkla kente ulaşabilecekleri bir güzergâha sahip olabilecekler. Bu meseleyi çözebildiğimiz taktirde, hem mahalle sakinlerini hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımızı ulaşım konusunda rahatlatmış olacağız."

Nilüfer'de ayrım yapmaksızın bütün mahallelere önemli hizmetler götürdüklerinin altını çizen Başkan Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında mahallelere yapılan ziyaretlerle de hem çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduklarını, hem de vatandaşların taleplerini dinlediklerini ifade etti. Başkan Mustafa Bozbey, "Muhtarlarımız, mahalle komitelerimizin ve vatandaşlarımızın önerilerini dikkate alarak, o bölgemizde yaşayan insanlarımızın gülümsemesini sağlıyoruz. Merkez mahallelerimizde verdiğimiz hizmetlerle nasıl insanlarımızı gülümsetiyorsak, şehrin en uzak yerlerinden biri olan Üçpınar'da da insanları gülümsetmeye devam ediyoruz" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduğunu dile getiren Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut da, çalışmalarından dolayı Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Gün boyu çalışmalarını Üçpınar Mahallesi'nde gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları da karavandaki makamında ağırladı.

Bozbey’den Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Yol Çağrısı

Bozbey’den Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Yol Çağrısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.