Bozdağ'dan Terör Saldırılarısına Tepki

Bozdağ'dan Terör Saldırılarısına Tepki
Bozdağ Ankara Kızılay'daki terör saldırısına sert tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Ankara Kızılay'daki terör saldırısına sert tepki gösterdi.

Bozdağ Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ankara'daki terör saldırısını,bu menfur saldırıyı kalleşçe yapan ve yaptıran hainleri şiddetle lanetliyorum. Ankara'daki terör eylemindeki şehitlerimize Allah'tan rahmet;ailelerine,yakınlarına,milletimize başsağlığı,sabır;yaralılara şifa dilerim"dedi.

Bozdağ açıklamasında şunları ifade etti:

"Terör örgütleri,teröristleri ve bunları kullanan ağababaları,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Türkiye,terörizm,terör örgütleri ve teröristle etkin, kararlı ve dirayetli mücadelesini, bunların kökü kazanıncaya kadar sürdürecektir. Devletimiz,bütün imkan,kabiliyet,gücü ile terör,terör örgütleri ve teröristle çok yönlü mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor, sürdürecektir."

BİRLİĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Bozdağ açıklamasında "Terör saldırıları karşısında halk olarak birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize ve huzurumuza daha fazla dayanışma ile sahip çıkmalıyız. Terör saldırılarının, birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi,huzurumuzu ve dayanışmamızı bozmasına asla izin vermemeliyiz"diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.