Bu Piramitler 157 Kilo Saf Altından Yapıldı

Bu Piramitler 157 Kilo Saf Altından Yapıldı
42'nci Uluslararası, Mücevherat, Saat ve Malzeme Fuarı'nda 157 kilo saf altından üretilen Mısır Piramitleri yoğun ilgi ile karşılandı.

42'nci Uluslararası, Mücevherat, Saat ve Malzeme Fuarı'nda 157 kilo saf altından üretilen Mısır Piramitleri ve altından araba plakası, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Aynı fuarda geçtiğimiz yıllarda yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle fuar alanında polis ekipleri tarafından da yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Dünyanın önemli mücevher, altın ve değerli taş üreticisi firmaların stant açtığı 42'nci Uluslararası, Mücevherat, Saat ve Malzeme Fuarı, CNR Expo'da (İstanbul Fuar Merkezi) kapılarını ziyaretçilere açtı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı fuar da birbirinden değerli takılara yer verildi. Her bütçeden insanın alışveriş yapabileceği fuar, 10 - 13 Mart tarihleri arasında, gerçekleştirilecek.

FUARDA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Pırlanta, altın, saat ve kolye başta olmak üzere maddi değeri yüksek bir çok ürünün sergilendiği fuar alanında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Fuara gelen misafirler kimlik bilgilerinin yer aldığı formları doldurularak fuara akredite edilirken, güvenlik görevlileri misafirleri tedbirli bir şekilde stantların bulunduğu alana alıyor. Aynı fuarda geçtiğimiz yıllarda hırsızlık olaylarının yaşanması nedeniyle, tedbirlerin arttırıldığı görüldü.

157 KİLOLUK ALTIN PİRAMİTLER SERGİLENDİ

Altın üreticisi bir firma tarafından, sergilenmesi amacıyla toplam 157 kilo saf altından Mısır'ın, Keops, Kefren ve Mikerinos isimli piramitleri yaptırıldı. 45 günde yaptırılan altın piramitler görselliği ile dikkat çekerken, firma sorumlusu Nedim Kaan Gözüm, farklı bir konsept oluşturmak istediklerini belirterek,"Biz her sene fuarda farklı bir konseptle misafirlerimizi karşılamak istiyoruz. Bu sene ki temamız ise Mısır Piramitleri. Piramitler, dünyanın 7 harikası arasında. Bu piramitlerin toplam ağırlığı 157 kilo. Has altından imal edilen piramitler, 45 günde profesyonel kadro ile oluşturuldu. Proje aşamasından yapım aşamasına kadar 45 günlük profesyonel bir ekibin çalışması sonucu oluştu. 3 tane piramit var orada onlar da Keops, Kefren ve Mikerinos dediğim gibi yapılış amacı piramitlerin sürekliliğini göstermek. Biz her fuara farklı temalarla katılmak istiyoruz. O farklı tema 4 gün boyunca gelen bütün insanlara kendi dostlarıyla paylaşabilecekleri bir tema olsun istiyoruz. Bu yüzden de bu piramitler satılık değil, tamamen görsel amaçlı oluşturuldu" dedi.

2 KİLO AĞIRLIĞINDA ALTIN PLAKA

Aynı üretici firma tarafından, firmanın kuruluş tarihine ithafen altın plaka da üretildi. 1967 Model Mercedes arabaya takılan altın plakanın toplam ağırlı ise 2 kilo. Arabadaki 1967 rakamının kuruluş tarihi olduğuna dikkat çeken Gözüm,"Araba, firmamızın kurucusuna ithafen getirdiğimiz bir araba. Arabanın plakası altından yapıldı. Plaka yaklaşık 2 kilo ağırlığında. O da firmamızın kuruluş tarihini gösteriyor" diye konuştu.

Bu Piramitler 157 Kilo Saf Altından Yapıldı

Bu Piramitler 157 Kilo Saf Altından Yapıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.