Bu sabunun fiyatı 400 lira

Bu sabunun fiyatı 400 lira
Altın, yatırım ve aksesuardan sonra sabunda da güzellik için kullanır hale geldi. Yalova’da 24 ayar altından üretilen ve 400 liraya alıcı bulan sabun, dünyanın dört bir yanına gönderiliyor.

Yalova'da 27 yıldır doğal sabun üretimi yapan Ethem Erten, imal ettiği sabunları dünyanın dört bir yanına gönderiyor. Erten, ürettiği altın sabunun cilt kırışıklıkları ile yine ciltteki lekelere karşı etkili olduğunu ifade etti. Erten, içinde 24 ayar altın parçacıkları bulunan sabuna kadınların büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Yurt dışında da rağbet gören doğal altın sabunun piyasadaki fiyatı ise 400 lira.

Piyasadan gelen arz ve talebe göre üretim yaptıklarını dile getiren Erten, “Tamamen siparişe özel üreticiyiz. Yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımız var. Ürünlerimiz herkese hitap edilebilecek şekildedir. Yani maddi anlamda da aşırı bir fiyat değildir. Çünkü piyasada bizim kendi yaptırdığımız yağlardan yapıyoruz. Tabi şimdi son revaçta olan yeni bir üretimimiz 24 ayar granül altınlı sabun üretimimizdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.