Bu Uygulama İle Diyet Yapmak Artık Daha Kolay

Bu Uygulama İle Diyet Yapmak Artık Daha Kolay
Yalova'da bir diyet firması tarafından hayata geçirilen uygulama ile öğün atlama ya da diyet disiplinini bozma derdi olmaksızın kilo vermede daha kesin sonuçlar...

Yalova'da bir diyet firması tarafından hayata geçirilen uygulama ile öğün atlama ya da diyet disiplinini bozma derdi olmaksızın kilo vermede daha kesin sonuçlar elde edilebiliyor.

Diyet firması tarafından yapılan analizler sonrasında belirlenen diyet programında gerekli kalori miktarını içeren gıdalar günlük paketlenerek kilo vermek isteyen şahıslara ulaştırılıyor. Bu sayede daha kolay ve kesin sonuçlar elde edildiğini dile getiren Diyetisyen Ebru Demir, "Evvela danışanlarımıza gerekli tahlilleri yapıyoruz. Ardından ne kadar kilo vermek istediği hedefini belirliyor ve bir diyet programı hazırlıyoruz. Ardından kendi mutfağımızda hazırlanan 3 ana ve 2 ara öğün paketlenerek danışanımıza yollanıyor. Ayrıca gün içerisinde telefonla da arayarak gönderdiğimiz gıdaları tüketip tüketmediğini kontrol ediyoruz. Bu danışanın öğün atlamasının ve küçük kaçamaklar yapmasının da önüne geçtiğinden daha sağlıklı neticeler almamızı sağlıyor" dedi.

Bu Uygulama İle Diyet Yapmak Artık Daha Kolay

Bu Uygulama İle Diyet Yapmak Artık Daha Kolay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.