Bugün Türkiye Genelinde Parçalı Ve Çok Bulutlu Bir Hava Hakim Olacak

Bugün Türkiye Genelinde Parçalı Ve Çok Bulutlu Bir Hava Hakim Olacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Türkiye genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Türkiye genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Afyon, Kütahya, Adana, Kastamonu, Karabük Sinop, Malatya, Muş ve Bingöl çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

Hava sıcaklığı Ege ile Kuzeydoğu kesimlerde artmaya devam edecek, diğer yerlerde 1 -3 derece azalacak. Rüzgar ise kuzey ve batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, iç ve güney kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, zamanla Afyon ve Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kuzey ve doğu kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Kastamonu, Karabük ve Sinop çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu; kuzey kesimleri ile Malatya, Bingöl ve Muş çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (22)

İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(19)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu.(28)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, , öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu.(25)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı.(15)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı.(16)

DİYARBAKIR: Parçalı, zamanla çok bulutlu.(27)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.