Bülent Korkmaz: "baskı, Stres Ve Gerginlik Üzerimizden Gitti"

Bülent Korkmaz: "baskı, Stres Ve Gerginlik Üzerimizden Gitti"
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldıkları galibiyetlerle üzerlerindeki baskı, stres ve gerginliği attıklarını bildirdi.  Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Bülent Korkmaz, üst üste alınan iki galibiyetin ta.
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldıkları galibiyetlerle üzerlerindeki baskı, stres ve gerginliği attıklarını bildirdi. 

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Bülent Korkmaz, üst üste alınan iki galibiyetin takım üzerinde pozitif bir hava oluşturduğunu, oyuncuların kendilerine olan güvenlerinin daha da arttığını söyledi. 

Sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle aynı ilk 11'i üst üste oynatamadıklarını hatırlatan Korkmaz, buna rağmen futbolcuların ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade etti.

Korkmaz, 41 puan hedefine ulaştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Sezonun ikinci yarısına başlarken zor bir dönem geçirmiştik. Ona rağmen başkan ve yöneticilerimiz çok destek oldular. Oyuncular da o zor dönemi atlatıp, düşündüğümüz puan barajını yakalayınca, ilk hedef olarak düşündüğümüzü gerçekleştirdik. Ama hedefler bitmiyor. Biliyorum herkesin aklında başka şeyler var. Ama ben maç maç düşünüyorum. Sonunda bu seviyede kalmaya çalışacağız. Bunu becermeye çalışacağız. Son 3-4 haftadaki baskı, stres ve gerginlik üzerimizden gitti. Güzel, keyifli bir ortam oluştu. Bunun sezon sonuna kadar devam etmesini istiyorum."

- "Rakibimizden daha fazla koşup, daha fazla mücadele etmemiz lazım" 

Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un iki haftadır galip geldiğini, Göztepe karşılaşmasında da iyi bir futbol ortaya koyduğunu anlatan Korkmaz, sahalarındaki maçta da iyi oynayacaklarını düşündüğünü söyledi.

Korkmaz, mücadelesi üst seviyede bir karşılaşma oynayacaklarını dile getirerek, "Rakibimizden daha fazla koşup, daha fazla mücadele etmemiz lazım. Takım halinde oynamamız lazım. Takım halinde hareket ettiğimiz zaman gerçekten iyi işler yapıyoruz. Ne zaman kopukluk oluyor, o zaman sıkıntı yaşıyoruz. Zor bir maç olacak. Nihayetinde buraya kaybetmemeye gelen bir rakip var. Bunun da bilincindeyiz. Ancak kazandığımızda bizi nelerin beklediğini herkes biliyor. Bu sıralamada kalabilirsek, hem bizim hem de camia ve şehir için çok önemli olacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz." diye konuştu.

Ligdeki takımların Ziraat Türkiye Kupası'nı önemsiz görüp görmedikleri yönündeki soruya ise Korkmaz, "Kulüplerin bu kupaya bakış açıları önemli. Biz kupaya, genç oyuncuları oynatarak, onları tecrübe sahip yapıp gelecek sezonlara hazırlamak olarak bakıyoruz. Gelecek sezonlarda biz de Türkiye Kupası'nda iddiamızı ortaya koyacağız. Kupa kupadır. Kazanırsan Avrupa kupalarına gidiyorsun. Müzende önemli bir kupa oluyor. O kadar hafife alınacak bir organizasyon olduğunu düşünmüyorum. İngiltere'de üç kupaya oynuyorsunuz. Başka liglerde üç kupa oynanıyor. Evet lig çok önemli ama kupada da şampiyon olmak bence önemli. İnşallah teknik direktör olarak bir kupa kaldırırız." yanıtını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.