Burak Yılmaz: "burası Trabzon Ve Burada Hedefler Asla Bitmez"

Burak Yılmaz: "burası Trabzon Ve Burada Hedefler Asla Bitmez"
Osmanlıspor deplasmanında 3-1 öne geçip beraberliğe razı olan, geçen hafta ise Sivas'a yenilen Bordo-Mavililer'de, Burak Yılmaz takım arkadaşlarına sahip çıktı. 2 haftadır oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını belirten Trabzonspor'un tecrübeli ismi, "Özellikle S.
Osmanlıspor deplasmanında 3-1 öne geçip beraberliğe razı olan, geçen hafta ise Sivas'a yenilen Bordo-Mavililer'de, Burak Yılmaz takım arkadaşlarına sahip çıktı.

2 haftadır oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını belirten Trabzonspor'un tecrübeli ismi, "Özellikle Sivasspor maçında ilk yarıda inanılmaz fırsatlar harcadık. Çok istedik ama çok gol kaçırdık. Her zaman böyle olmaz" dedi.

Burak Yılmaz, "İzlemeyenler için 2-0'lık skor değişik gelebilir. Ama sahadaki futbolun karşılığı kesinlikle bu skor değil. Antalyaspor deplasmanında bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Burası Trabzon ve burada hedefler asla bitmez. Önümüzde 4 maç kaldı. Son düdüğe kadar pes etmeyeceğiz ve Avrupa hedefi için 4'te 4 yapacağız. Daha önce nasıl galibiyet serileri yakaladıysak, aynısını başarabiliriz" ifadesini kullandı.

'Hep sahada olmalıyım' Sezon boyunca kasığındaki sakatlık nedeniyle sıkıntılar yaşadığını da belirten Burak, "Ligin kalan 4 haftasında maç kaçırmak istemiyorum. Şu anda herhangi bir sorun yok. Benim her zaman sahada olup, gol noktasında problem çözmem gerekiyor. İlk hedefim, bu haftaki Antalya deplasmanı" diye konuştu.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.