Burak Yılmaz: ''gomis Çok Değerli Bir Rakibim..."

Burak Yılmaz: ''gomis Çok Değerli Bir Rakibim..."
Süper Lig'in 27.
Süper Lig'in 27. haftasında lider Galatasaray ile Avrupa kupalarına katılmak için yeniden umutlanan Trabzonspor arasındaki maç, iki takımın golcü oyuncuları Bafetimbi Gomis ile Burak Yılmaz için de ayrı önem taşıyor.

Ligde attığı 25 golle krallık yarışında zirvede yer alan Gomis ile 20 golü bulunan yakın takipçisi Burak yılmaz bu kez sahada kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de en çok gol atan forvetler


İLK KEZ TELEKOM'A ÇIKACAK

Sakatlığı nedeniyle Trabzon'da oynanan ve 2-1 Karadeniz ekibinin kazandığı maçta tecrübeli oyuncu sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Burak Yılmaz, eski takımına karşı Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maçta yerini alacak.

Gomis'le aralarındaki krallık yarışını değerlendiren Burak, "Gomis gerçekten çok kaliteli bir golcü. 25 gole ulaşmak kolay değil. Benim de değerli bir rakibim. Bu maçta gol atmak istiyorum ama daha da önemlisi bizim kazanmamız. Avrupa kupaları için puanlara ihtiyacımız var. Trabzonspor'a ilk gelişimde kral olmuştum, ikinci gelişimde de kral olmayı arzuluyorum. Ama dediğim gibi önemil olan takımın hedeflerine ulaşması, benim değil" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'un ligdeki son 13 golünün 9'una direkt katkısı var (7 gol, 2 asist). Gol krallığı yarışında Galatasaraylı Gomis'i (25) takibe devam eden Burak, her 78 dakikada bir skoru değiştiriyor



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.