Burak Yılmaz Için Transfer Açıklaması

Burak Yılmaz Için Transfer Açıklaması
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, düzenlediği basın toplantısında takımdan ayrılacağı ve Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'dan maaşında fedakarlık istediklerini söyleyen Ağaoğlu, "Sosa, Burak ve Kucka Trabzo.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, düzenlediği basın toplantısında takımdan ayrılacağı ve Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'dan maaşında fedakarlık istediklerini söyleyen Ağaoğlu, "Sosa, Burak ve Kucka Trabzonspor'un oyuncularıdır. Hiçbir kulübün, hiçbir şekilde bizimle görüşmeden tasarruf kullanma hakkı yoktur. Bu oyuncuların talibi varsa, adres kulüptür. Burak Yılmaz ile, menajeri ile daha doğrusu görüştük, kendisine kulübün kaptanı olduğunu, ancak maliyetinin euro üzerinden kulübe büyük yük getirdiğini, böyle bir mali sıkıntıyı kulübün karşılamasının mümkün olmadığını ancak devam etmek istediğimizi açık ve net ifade ettik, fedakarlık istedik. Bu görüşmeler devam ediyor" dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.