Burak Yılmaz'a "beşiktaş Tıraşı"

Burak Yılmaz'a "beşiktaş Tıraşı"
Ünlülerin berberi olarak bilinen Veysel Şenel, Burak Yılmaz ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Veysel Şenel, kendi instagram hesabından Burak Yılmaz ile bir fotoğrafını koyarak, "Golcüme Beşiktaş tıraşı yaptım.
Ünlülerin berberi olarak bilinen Veysel Şenel, Burak Yılmaz ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Veysel Şenel, kendi instagram hesabından Burak Yılmaz ile bir fotoğrafını koyarak, "Golcüme Beşiktaş tıraşı yaptım. Hayırlı uğurlu olsun. Kuzenime başarılar diliyorum. Beşiktaş seninle gurur duyacak, seni seviyoruz." yazdı ve Burak Yılmaz'ı etiketledi.

Burak Yılmaz da bu paylaşıma "Elleri kavuşturma" emojisiyle cevap verdi.

İşte instagram'dan yapılan o paylaşım:


BURAK YILMAZ, PARAYI DEĞİL BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ

Beşiktaş'ta merakla beklenen forvet transferi tamamlandı ve Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer oldu.

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği yıldız oyuncu, bordo-mavili takımdan alacaklarının büyük kısmından vazgeçti ve Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

BEŞİKTAŞ BONSERVİS BEDELİ ÖDEYECEK

Burak Yılmaz transferi için öncelikle Trabzonspor ile anlaşma yoluna gitmeye çalışan Beşiktaş, bordo-mavili kulüp ile 900 bin euro bonservis bedeli üzerine anlaşmaya varıldı.

BURAK YILMAZ İLE 1,5+1 YILLIK SÖZLEŞME

Burak Yılmaz ile görüşen Beşiktaş, oyuncuya yıllık 2,5 milyon euroya karşılık gelen Türk Lirası sözleşmesi üzerine anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, 1,5 yıllık bir sözleşme önerirken, gelecek sezon performansına göre 1 yıllık opsiyonu da anlaşmaya dahil etti.

"BURAK ALTERNATİFLER ARASINDA EN KALİTELİSİYDİ"

Burak Yılmaz'ın alternatifler arasında en mantıklısı olduğunu vurgulayan idareci, ''Ara transfer dönemi riskli bir dönem. Elimizde Türkiye'yi, bizi bilen biri var, diğer tarafta da adaptasyon sorunu yaşayacak oyuncular var. Klas olarak baktığımızda hiçbiri Burak'ın üstü de değil. Maddi gerçekler var, maddi gerçeklere göre bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Elimizde 4 tane seçenek var, Burak alternatifler içinde belki de en kalitelisi." ifadelerini kullanmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.