Burak Yılmaz'ın Bonservis Bedeli Açıklandı!

Burak Yılmaz'ın Bonservis Bedeli Açıklandı!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın bonservis bedelini açıkladı. "HALA OYUNCUMUZ, 'AL VALİZİ GİT' GİBİ..." Golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın Çin'den 3,5 milyona transfer edildiğini aktaran Ağaoğlu, "Burak Yılmaz için öyle yazıldığı gibi 'A.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın bonservis bedelini açıkladı.

"HALA OYUNCUMUZ, 'AL VALİZİ GİT' GİBİ..."

Golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın Çin'den 3,5 milyona transfer edildiğini aktaran Ağaoğlu, "Burak Yılmaz için öyle yazıldığı gibi 'Al valizi git' diye bir durum yok. Trabzonspor'un sözleşmeli oyuncusudur. Her oyuncunun değeri, ağırlığı vardır. Şartlar göz önünde bulundurulduğunda Burak'ın maliyeti yüksek olabilir" dedi.

"BONSERVİS VE MENAJER ÜCRETİ DE VAR"

Burak Yılmaz'ın yılda 20 milyon TL kazandığını aktaran Bordo-Mavililer'in başkanı, "Asla ve asla 'Oyuncunun motivasyonu bu açıklamalardan dolayı bozuluyor' yorumları çıkarılmamalı. 20 milyon kazananın motivasyonu bozulur mu? Burak Yılmaz için de belirlediğimiz bonservis bedeli 4-5 milyon eurodur. 1 milyon euro da menajer ücreti var" diyerek golcü oyuncunun maliyetinin en az 6 milyon euro (33 milyon TL) olduğunu açıkladı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.