Burak Yılmaz'ın Takla Attığı Ferrari'nin Kimin Olduğu Ortaya Çıktı

Burak Yılmaz'ın Takla Attığı Ferrari'nin Kimin Olduğu Ortaya Çıktı
Bir görgü tanığı araçtan Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın çıktığını söylerken, polis araçtan çıkan kişinin kimliğini belirleyebilmiş değil. Poliste araçtan bir kişinin çıktığına yönelik bilgi bulunurken, bu kişinin kimliğinin tespit edilmesi halinde kendisine olay yerini.
Bir görgü tanığı araçtan Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın çıktığını söylerken, polis araçtan çıkan kişinin kimliğini belirleyebilmiş değil.

Poliste araçtan bir kişinin çıktığına yönelik bilgi bulunurken, bu kişinin kimliğinin tespit edilmesi halinde kendisine olay yerini terk etmekten 206 TL ceza verileceği bildirildi.

İstanbul'da lüks araç takla attı! Burak Yılmaz, Selçuk, Olcan...



BURAK YILMAZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İddialara göre Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, takımının 3-0 galibiyeti ile biten Kasımpaşa maçı sonrası kutlama yapmak için soluğu Emirgan'daki Gizli Kalsın'da aldı. Mekanda eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın ile buluşan Yılmaz, gece sabaha karşı 04:00'de mekandan Ferrari California marka siyah araç ile ayrıldı. Başarılı forvetin kullandığı son model araç, Baltalimanı'nda nedeni belirli olmayan bir sebep ile kontrolden çıkarak takla attı. Taklanın etkisi ile otopark içinde bulunan Range Rover marka jipe çarpan Yılmaz, ters şekilde araç içinde kaldı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Aynı mekanda eğlendiği Selçuk İnan'ın yardımı ile araç içinden çıkan Burak Yılmaz, şiddetli şekilde yaptığı kazayı ufak sıyrıklar ile atlattı. Nedeni henüz belirli olmayan bir sebep ile kaza yaptığı aracı bırakan ve olay yerinden uzaklaşan futbolcu, kayıplara karıştı. Selçuk İnan'a ait araç ile oradan uzaklaşan Yılmaz'ın, hastanelik bir durumu olmadığı ve bir arkadaşının evinde oturduğu bilgisi öğrenildi.

BAHÇEKAPILI'NIN ORTAĞI OLDUĞU ŞİRKETE AİT

Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı'nın ortağı olduğu Ercar Motors'a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy'de bulunan bir otoparka çekti. Birçok görgü tanıdığının ifadesi ile kazayı yapanın Burak Yılmaz olduğu kesin olurken, sonrasında aracı kimin polisten alacağı merak konusu oldu. Her iki aracın maliyetinin ise, ortalama olarak 3 Milyon TL'yi aştığı öğrenildi.



TRABZONSPOR'DAN BURAK YILMAZ AÇIKLAMASI:

"Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul'da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kazanan 3 saat önceki paylaşım


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.