Burhaniye’de Tsd’den Müdür Bilgin’e Ziyaret

Burhaniye’de Tsd’den Müdür Bilgin’e Ziyaret
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar dernek yönetiminde görevli Halil Eroğluer ve Tarık Varol...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar dernek yönetiminde görevli Halil Eroğluer ve Tarık Varol ile birlikte, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin'i makamında ziyaret ederken teşekkür belgesi verdi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Bilgin, "Bildiğiniz gibi bu Aralık ayı içerisinde emekliye ayrılıyorum. Bende arkadaşlarıma veda ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Böyle bir zamanda sizlerin ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Derneğinizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Güzel şeyler yapıyorsunuz. Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da maddi manevi yanınızda olmaya devam edeceğim.

Ayrıca çiçek ve teşekkür belgesi için çok teşekkür ediyorum" dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar da, "Karanfil Bilgin hocam yıllardır maddi manevi desteklerini bizlerden esirgememiştir. Sosyal faaliyetlerimizde hep yanımızda olmuştur. Derneğimize olan maddi manevi katkılarından dolayı kendisini teşekkür belgesi ile taltif etmekten çok mutluyum." dedi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası Bilgin konuklarını kapıya kadar uğurladı.

Burhaniye’de Tsd’den Müdür Bilgin’e Ziyaret

Burhaniye’de Tsd’den Müdür Bilgin’e Ziyaret

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.