Liverpool'un Yıldızından Jack Wilshere Için Övgü Dolu Sözler!

Liverpool'un Yıldızından Jack Wilshere Için Övgü Dolu Sözler!
Arsenal ile sözleşme yenilemeyen ve ismi Fenerbahçe ile anılan İngiliz futbolcu Jack Wilshere için Liverpool'un yıldız futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain'den açıklamalar geldi.''BİRLİKTE OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİ'' Alex Oxlade-Chamberlain, Arsenal'den eski takım arkadaşı.
Arsenal ile sözleşme yenilemeyen ve ismi Fenerbahçe ile anılan İngiliz futbolcu Jack Wilshere için Liverpool'un yıldız futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain'den açıklamalar geldi.

''BİRLİKTE OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİ''

Alex Oxlade-Chamberlain, Arsenal'den eski takım arkadaşı Wilshere hakkında konuşurken ''Wilshere harika bir oyuncu, birlikte oynadığım en iyi oyunculardan biri. Ne karar verirse versin, onun için en iyisini diliyorum. İyi bir iş çıkaracağına eminim. Üst düzey bir oyuncu, dünyadaki her takımda forma giyebilir, öyle bir yeteneği var. Çok üst düzey bir orta saha oyuncusu ve üst düzey bir takımda oynamayı hak ediyor.'' sözlerini kullandı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin transferini bitirmek için uğraştığı 26 yaşındaki İngiliz yıldız Wilshere, geçtiğimiz sezno Premier Lig'de 20 maça çıkarken 1 gol ve 3 asist kaydetti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.