Ahmet Cebe: “Çıkış Yapamazsak Süper Lig Treni Kaçacak”

Ahmet Cebe: “Çıkış Yapamazsak Süper Lig Treni Kaçacak”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor'un deneyimli oyuncusu Ahmet Cebe, kısa bir süre içerisinde çıkış yakalayamadıkları takdirde Süper Lig treninin kaçacağını...

SAMSUN (İHA) – Samsunspor'un deneyimli oyuncusu Ahmet Cebe, kısa bir süre içerisinde çıkış yakalayamadıkları takdirde Süper Lig treninin kaçacağını söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, Milli Takım arasını günde çift idman yaparak değerlendiriyor. Karadeniz ekibi, sabah antrenmanında salonda çalıştı. 2 takım halinde çalışan kırmızı-beyazlılar, pazar günü saat 15.00'te U21 takımıyla, salı günü de Tokatspor ile hazırlık maçı yapacak.

"Çıkış yakalamazsak tren kaçacak"

Hızlı bir şekilde çıkış yakalamak zorunda olduklarının altını çizen Ahmet Cebe, "Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bence Boluspor maçının ilk yarısını oynamıştık. 2. yarıda geriye yaslandık ve iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Geri çekilmeseydik o golü yemezdik. Belki de gol bulabilirdik. Daha iyi oynamamız lazım. İnşallah ileride bu alışkanlığımızı düzeltiriz. Bizim hedefimiz alt sıralar değil. Samsun'a layık yere varmak istiyoruz. Burası da üst sıralardır. Adanaspor maçı ile çıkış yakalamak zorundayız. Çünkü artık bizde biliyoruz, çıkış yakalayamazsak tren kaçacak. Her şeyin bilincindeyiz. Milli Takım arasından sonra herkese bir galibiyet hediye edeceğiz" dedi.

"Kulübede oturan hiç kimse huzursuzluk çıkartamaz"

Zaman zaman herkesin yedek kulübesinde oturması gerekeceğini de belirten başarılı orta saha oyuncusu Cebe şunları söyledi:

"Eskiden açık mevkisinde oynuyordum. Bu sene tekrar kanatlarda kullanılınca değişime geldi. İlk maçlarda kendi kendime, "alışamadım" dedim. Sonradan alıştığımı düşünüyorum. Hocam bana sağ bekte de görev verse oynarım. Hangi pozisyonda görev verilirse elimden gelenin en iyisini yaparım. Kanatlarda oynayınca daha çok göze batıyorsunuz. Skora etki etmek daha kolay oluyor. Ancak gol veya asist yapamazsak da eleştiri gelebiliyor. Takım halinde oynamaya çalıştığımız için defansa da yardım etmeye çalışıyorum. Orada da çok efor sarf ediyorum. Bazen defansa çok yarım edince de hücuma çıkarken hücumlara yorgun girebiliyoruz. Bunların düzeleceğine inanıyorum. Yeri geldiği zaman kulübede de oturacağız. Burada kimse huzursuzluk yapamaz. Huzursuzluk yaptırmayız da. Samsunspor için en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız."

Ahmet Cebe: “Çıkış Yapamazsak Süper Lig Treni Kaçacak”

Ahmet Cebe: “Çıkış Yapamazsak Süper Lig Treni Kaçacak”

Ahmet Cebe: “Çıkış Yapamazsak Süper Lig Treni Kaçacak”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.