Bursa'da Bir Özel Halk Otobüsüne 'faizi Terkedin!' Reklamı Verildi

Bursa'da Bir Özel Halk Otobüsüne 'faizi Terkedin!' Reklamı Verildi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir özel halk otobüsü "Faizi Terkedin!" reklamıyla hizmet vermeye başladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir özel halk otobüsü "Faizi Terkedin!" reklamıyla hizmet vermeye başladı. Bakara suresinin de yer aldığı reklamda "Faizi terkedin! Yok eğer böyle yapmazsanız, Allah'a ve Peygamberine savaş açtığınızı bilin…(Bakara 279)" ifadesi yer aldı. Söz konusu reklamın mobilya firmasında satış danışmanı olarak çalışan 25 yaşındaki Ahmet Özcan tarafından verildiği öğrenildi.

REKLAM ÜCRETİNİ CEBİNDEN ÖDEDİ

Reklamı veren Özcan konu hakkında şunları söyledi: "Reklamımız sosyal medyada oldukça paylaşıldı. Hedefim ve amacım da buydu. Otobüsün arkasında yayınladığım reklamın ücretini kendi cebimden ödedim. Faizin normalmiş gibi algılandığı bu dönemde hedefim sadece insanlara tebliğ etmek. Başka amacım yok. Destek verirlerse yıllar boyunca bu reklamı yapmak istiyorum. Herkes üzerine düşeni yapsın. Birbirimize destek olalım."

FARKINDALIK YARATTI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Tavan da, halk otobüslerinin arkasında bu tür farklı yazılar olduğunu belirterek, "Bu genç arkadaşımızın, böyle bir ayeti paylaşması vatandaşlar arasında dikkat çekti. Olumlu tepkiler alıyoruz. Farkındalık yarattığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.