Bursaspor'a Grosicki Için Transfer Yanıtı!

Bursaspor'a Grosicki Için Transfer Yanıtı!
Bursaspor'un transfer listesinde yer alan Kamil Grosicki için Hull City'nin menajeri Nigel Adkins önemli açıklamalar yaptı. Hull City Menajeri Nigel Adkins, Grosicki'nin kiralık ya da bonservisiyle takımdan ayrılmasını istediğini söyledi."ÇOK PARA KAZANIYOR, BİZİ RAHATLATIR" Konu hakk.
Bursaspor'un transfer listesinde yer alan Kamil Grosicki için Hull City'nin menajeri Nigel Adkins önemli açıklamalar yaptı.

Hull City Menajeri Nigel Adkins, Grosicki'nin kiralık ya da bonservisiyle takımdan ayrılmasını istediğini söyledi.

"ÇOK PARA KAZANIYOR, BİZİ RAHATLATIR"

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Adkins, "Grosicki için çok para harcadık ve şu anda çok para kazanıyor. Eğer onu kiralayabilir ya da satabilirsek, bu bizi biraz rahatlatacaktır." ifadelerini kullandı.

AYBABA AÇIKLAMIŞTI

Adı Bursaspor ile anılan Kamil Grosicki için ise Samet Aybaba, "Çalışmalar var, devam ediyor. Teknik anlamda yapmak istediğimiz şeyleri yönetime bildiriyoruz, nasıl katkı olur diye onlar da çok çalışıyorlar. Bunlar iyi oyuncular, almak kolay değil. Onların bir sürü şeyi çıkıyor, kulübünün istekleri artarak devam ediyor. O nedenle inşallah gerçekleşir. O kaliteyi yükseltirsek biz gerçekten ligin iyi takımlarından biri olacağız" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.