Bursaspor'da Son Durum

Bursaspor'da Son Durum
Bursaspor süperlig'in 28.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Oyunculardan sakatlık geçiren Sercan Yıldırım,siyah-beyazlılara karşı forma giyemeyecek.

Bursaspor süperlig'in 28.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Oyunculardan sakatlık geçiren Sercan Yıldırım,siyah-beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Kaptan Serdar Aziz'in durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

Bursaspor spor toto Süper Lig'in 28.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak fakat takımda  önemli bir eksik bulunuyor. Forma giydiği son 11 maçta 4 gol, 4 asistlik performans sergileyen ve son haftaların formda ismi olan golcü oyuncu Sercan Yıldırım, sakatlığı sebebiyle Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek. Antrenman sırasında dizinde ve üst adalesinde ağrı hisseden ve çalışmayı yarıda bırakan 26 yaşındaki oyuncunun dizinin arkasında büyük bir ödem oluştuğu açıklanmıştı.

SERDAR AZİZ'İN DURUMU BELİRSİZ

Serdar Aziz ligde son 3 haftadır forma giyemedi.Son antrenmanlarda takımla birlikte çalışmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun siyah-beyazlı ekibe karşı oynayıp oynayamayacağı ise maç saati netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.