Bursaspor'dan Transfer Açıklaması! Fenerbahçe Yanıtı

Bursaspor'dan Transfer Açıklaması! Fenerbahçe Yanıtı
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe ile oynaycakları Spor Toto Süper Lig maçı öncesinde transfer iddialarıyla ilgili olarak A Spor'a konuştu.FENERBAHÇE, AZİZ BEHICH'İ İSTEDİ Mİ? Yeşil-beyazlıların sol kanat oyuncusu Aziz Behich'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu yönündeki i.
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe ile oynaycakları Spor Toto Süper Lig maçı öncesinde transfer iddialarıyla ilgili olarak A Spor'a konuştu.

FENERBAHÇE, AZİZ BEHICH'İ İSTEDİ Mİ?

Yeşil-beyazlıların sol kanat oyuncusu Aziz Behich'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu yönündeki iddialarla ilgili konuşan Ali Ay "Aziz Behich için Fenerbahçe'den bir teklif yok. Zaten şu an transfer düşünecek durumda değiliz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe maçında iyi bir skor istiyoruz. Transfere kafa yormuyoruz." dedi.

HARUN TEKİN VE FERNANDAO İDDİALARINA YANIT

Harun Tekin'in Fenerbahçe gündeminde olduğu ve sarı-lacivertlilerden eski golcüleri Fernandao'yu istedikleri yönündeki haberler üzerine de konuşan Ali Ay "Bazı şeylerden geçen sene ders çıkardık. Takas olayını kesinlikl düşünmüyorum. Tekrar söylüyorum, Fenerbahçe'den Harun Tekin'in için de bir teklif almadık." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.