Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yazıcı İle Anlaştı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yazıcı İle Anlaştı
TFF 3. Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'da forma...

TFF 3. Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'da forma giyen defans oyuncusu Oğuzhan Yazıcı ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk devreyi 6 puan farkla lider tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk transferini savunmaya yapıyor. TFF 1 Lig ekibi İstanbulspor'dan 26 yaşındaki Oğuzhan Yazıcı ve kulübü ile prensip anlaşmasına varan Manisa Büyükşehir Belediyespor, transfer sezonunun başlamasıyla birlikte resmi sözleşmeye imza attıracak. Ligin ilk devresinde başarılı bir grafik yakaladıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, "Bayrampaşa mücadelesinde istemediğimiz bir sonuç aldık. Ancak genel anlamda hedeflediğimiz puanları aldığımız bir süreç oldu. Her bölgede alternatifli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Oğuzhan ve kulübü İstanbulspor ile prensip anlaşmasına vardık. Herhangi bir aksilik yaşamadığı takdirde transfer sezonunun başlamasıyla birlikte de resmi sözleşmeyi imzalayacağız" dedi.

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da devre arası hazırlık kampı da belli oldu. Yeşil-beyazlılarda Bayrampaşa mücadelesi sonrasında oyunculara verilen izin 23 Aralık Cumartesi günü sona erecek. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde top başı yapacak olan yeşil-beyazlılar, 2 Ocak'tan itibaren hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştireceği kampla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.