Büyük gazetecilik ve vatanseverlik örneği

Büyük gazetecilik ve vatanseverlik örneği
‘FETÖ Sözcü’sünün ipliğini pazara çıkaran Türkiye Gazetesine çığ gibi destek geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Türkiye’nin büyük gazetecilik yaptığını söyledi.

FETÖ ile en çok kendilerinin mücadele ettiği yalanına sığınarak halkı yanıltmaya çalışan Sözcü gazetesinin sahibi Ertuğrul Akbay'ın 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrasında örgüt üyeleriyle yaptığı görüşmeleri gösteren deliller büyük yankı uyandırdı. Siyasetçi, hukukçu ve STK temsilcileri, FETÖ işbirliklerini örtbas etmeyen çalışan Sözcü'nün ipliğini pazara çıkaran gazetemize deliller ışığında son gelişmeleri değerlendirdi:

MİLLETİMİZE HİZMET
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu: FETÖ'nün uluslararası yapılanmasını yerli işbirlikçileri ile birlikte açığa çıkarılması, sadece Ankara'nın güvenliğine fayda sağlamayacak aynı zamanda dünyanın da bütün başkentlerinin güvenliği içinde fayda sağlayacaktır. Devletin tekliğine vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kendini adamış hayatını ortaya koyarak örgütün iç ve dış bağlantılarını deşifre eden savcılarımızı, güvenlik birimlerimizi, siyasetçilerimizi, basın mensuplarını minnet ve şükranla kutluyorum. Türkiye gazetesi ve çalışanları bu haberi ile sadece milletimize hizmet etmekle kalmamış, diğer ülkelerinde nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduklarını, bu örgütün ülkelerinde her kesimden hayal edemeyecekleri kişi kurum ve kuruluşlarla bile nasıl partner olabileceklerini ortaya koymuşlardır. Büyük bir gazetecilik başarısı ve vatanseverlik örneğidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.